5a edició

En aquesta 5ª edició de Sons del Camí va acollir concerts a l’Atri de la Seu, la Nau central de la Seu, el Parc de la Seu i els Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat.

Amb artistes destacats com:

  • HUTSUN ens va oferir una experiència musical guiada a través dels ritmes de la txalaparta tradicional i contemporània. El Sons del Camí va començar amb els sons més arcaics vinguts del País Basc. Anai Gambra Uriz i Mikel Urrutia ens va embolcallar en un concert al parc de la Seu amb la sonoritat d’aquest particular instrument.


  • NADISHANA és un músic siberià extraordinari, virtuós amb molts instruments. La seva música combina la bellesa mística amb la innovació, el refinament, el coneixement i el missatge sobre quelcom profund. Tot això amb un estil molt personal i que beu de moltes tradicions. Acompanyat per un altre virtuós al baix, Anton Davidyants.


  • HIRUNDO MARIS, el grup d’Arianna Savall I Petter Udland Johansen, va presentar el seu darrer projecte, “La Rosa dels Vents”, un repertori que tracta de la mar. Hi havia música tradicional, antiga i composicions pròpies, tot plegat amb l’alè de la improvisació. En aquest concert els vam sentir juntament amb el contrabaixista Miquel Àngel Cordero.



  • AIRUN té com a objectiu difondre l’espiritualitat a través de música. El seu repertori es nodreix de música antiga i d’arrel així com de composicions pròpies des d’una concepció musical oberta i contemporània. Un viatge musical en clau d’interreligiositat i pau que inclou poesia, audiovisuals i performance.


  • EVO és una proposta liderada pel reconegut músic Efrén López, amb un repertori dedicat exclusivament a la música antiga. Amb gran mestratge i gràcies a la varietat de recursos que els dóna conèixer músiques d’arrel, tant europees com orientals o nord-africanes, aconsegueixen fer reviure una música celestial que sovint resta morta interpretada per academicistes.
  • 50 anys d’escenaris. De sobres coneguda la llarga trajectòria d’aquesta artista, Maria del Mar Bonet du ja 50 anys als escenaris embolcallant amb la seva veu i música mediterrània les més diverses emocions, les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals. Acompanyada per Borja Penalba a la guitarra, va oferir una tria de cançons on l’espiritualitat hi és present.