8a edició

En aquesta 8ª edició de Sons del Camí va acollir concerts a la Nau central de la Seu i als Jardins de la Cova de Sant Ignasi

Amb artistes destacats com: 

  • DUQUENDE I CHICUELO · ÍNTIMO
    El sabadellenc Duquende, un dels cantaores més genuïns i reconeguts de l’escena flamenca. Als 8 anys, Camarón de la Isla, amb qui sovint ha estat comparat, el va convidar a debutar als escenaris acompanyant-lo a la guitarra. A partir d’aquí es va llançar la carrera de Duquende, que sempre ha confessat ser “camaronero” fins moll de l’os.  Duquende és el primer cantaor que va trepitjar, el 1996, el Théâtre des Champs-Élysées i té una col·lecció d’enceses ovacions en els millors escenaris de tot el món. Amb la participació especial de Juan Gómez “Chicuelo”.



  • MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS · "CLAMOR"
    Dos anys i mig després de tancar la gira de ‘45 cerebros y 1 corazón’ (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presentar el seu àlbum, ‘Clamor’, que redimensiona el concepte de tradició i l’introdueix definitivament a l’endemà. ‘Clamor’ explora els canvis personals, col·lectius i globals a què ens aboca un planeta en crisi, la nostra infinita capacitat de transformació davant les adversitats i els reptes d’un futur més incert que mai. I ho fa a escala coral, unint veus que imaginen mons possibles i llancen un crit compartit on les guitarres i l’electrònica esdevenen atmosferes, conjugant rondalles i mitologies especulatives, cordes i samples autogenerats, gravacions de camp i intel·ligència artificial.



  • BETH · ORIGEN
    Origen, la Beth va presentar el seu disc ple de melodies purament pop, que atrapen des de el primer moment... ja sigui perquè estan cantades amb delicadesa i alhora contundència o perquè recorden a les arrels i influències dels artistes. Sempre amb la seva veu esquinçada tan personal i característica. La majoria de les cançons la Beth les va escriure fa bastants anys. Hi ha 13 cançons. 3 llengües diferents. Castellà (8 cançons), català (3 cançons) i anglès (2 cançons). Origen parla de temes tan diversos com l'amor, el desamor, els fills, l'esperança, una illa i una mica de la vida en general.


  • XAVIER SABATA I DANI ESPASA · HANDEL  AS ORPHEUS
    El contratenor de renom internacional Xavier Sabata i el clave Dani Espasa van presentar la veu del desig en les cantates italianes de Handel. ‘Handel as Orpheus’ va ser un petit tast de l’època italiana on, amb l’ajuda dels poetes de l’Accademia dell’Arcadia, Handel compondrà un gran nombre de cantates per a veu i baix continu dedicades a temes amorosos. 

  • ANDREA MOTIS · EMOTIONAL DANCE

    Després d’editar sis discos aclamats per la crítica, la trompetista, cantant i compositora de Barcelona, Andrea Motis feia el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum ‘Emotional dance’. Com en els seus anteriors projectes, ‘Emotional dance’ conté la seva proporció equilibrada de clàssics de jazz, swing i bossa nova, amb temes arranjats especialment per a ella i versions de músics catalans. On Motis també va mostrar per primera vegada els seus dots de compositora, firmant tres temes del total de catorze que componen ‘Emotional dance’