EL POT PETIT


A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, El Pol Petit produeixen espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les seves cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma al seu imaginari màgic.

Les seves creacions esdevenen un moment de retrobament i una experiència familiar única, que acompanya a les famílies i contribueix a través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. Posen èmfasi a valors com la igualtat de gènere i la diversitat, el treball de les emocions en els nens i nenes, l’amistat o el respecte pel medi ambient. 

La gira “Vull cantar i Vull ballar”! és tota una declaració d’intencions del que ara gairebé no ens deixen fer enlloc, CANTAR i BALLAR! Nosaltres necessitem fer-ho per ser feliços i així ho volem reivindicar. Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel hidroalcohòlic!

*ENTRADES EXHAURIDES


 • Lloc: Anònima (C/ Llussà)
 • Telèfon: 93 878 40 90
 • Correu electrònic: hola@manresa2022.cat
 • Dia:
  Divendres 22 de juliol 2022 · 19:30 h
 • Preu:
  12€ anticipada / 15 € taquilla
  menors de tres anys gratuït
Comprar