MESSENGERS


Go Higher! es una espectacle que es nodreix de la tradició per anar-nos oferint tots els colors estilístics que el Gòspel ha anat incorporant, tot amb la qualitat tècnica i solidesa harmònica característiques dels Messengers.

Un clam a l’optimisme, a superar junts els obstacles i a viure i disfrutar amb tota l’energia que la vida ens regala temes de O’Landa Drapper, Donald Lawrence, John P.Kee, Shirley Caesar, entre d’altre. Dirigits pel pianista i compositor Ramon Escalé, Barcelona Gospel Messengers uneix una vintena de solistes que a través de les seves veus contagien alegria i dinamisme a qualsevol que els escolti.

Des de la seva creació l’any 2008, el grup ha actuat sobre escenaris tan destacats com el del Palau de la Música Catalana, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuïc, l’Auditori de Barcelona, o la Sala Luz de Gas, entre altres. L’any 2013 van ser finalistes al concurs musical de grups corals de TV3 Oh Happy Day.

 • Lloc: Basílica de la Seu de Manresa
 • Telèfon: 93 878 40 90
 • Correu electrònic: hola@manresa2022.cat
 • Dia:
  Dimecres 20 de juliol 2022 · 21 h
 • Preu:
  Zona A 15€ anticipat / 18€ taquilla
  Zona B 12€ anticipat / 15€ taquilla
  * Els menors de 8 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència en la caixa de descripció en el moment de la compra
Comprar