Solidaritat

Sons del Camí col·labora amb Càritas Manresa

Càritas, va més enllà de la satisfacció  de necessitats bàsiques; té per missió acollir, acompanyar i treballar amb les persones en situació de pobresa i necessitat, perquè siguin protagonistes del seu propi desenvolupament integral. Inclou l'acció social, la sensibilització de la societat i, per aconseguir un món més just i solidari, denunciar amb fets i paraules les situacions d'injustícia que provoquen les desigualtats i marginació.

Els projectes es poden classificar en 4 grans eixos:

 • Acolliment
  Acompanyament de les persones que s’acosten a Càrites, ajudant-les a cobrir algunes de les seves necessitats mitjançant programes de recursos bàsics i de treball
 • Formació
  L’alfabetització en català possibilita l’aprenentatge de la llengua i la integració a la societat. També donen suport escoltar als nens i nenes de primària i ESO que ho necessiten.
 • Acompanyament sociolaboral
  A través de l’Orientació laboral i els programes FITA (formació i acompanyament laboral en el sector del treball a la llar) i Activa’t a l’hort (formació i economia social en el sector agrari i paisatgístic).
 • Habitatge
  Quatre pisos d’acollida temporal permeten acompanyar les persones i les famílies de manera integral en el seu procés d’inserció social. Es disposen de 17 pisos rehabilitats a través de Masoveria Urbana.

Descobreix més informació sobre els seus programes AQUÍ

Com pota col·laborar?

 • Fes-te soci/a – Tu decideixes l’aportació econòmica
 • Fes-te voluntari/a – Et necessiten.
 • Fes un donatiu

En els concerts de Sons del Camí hi trobaràs un estand de Càritas on oferiran informació i recolliran donatius per als seus projectes.

Contacta amb Càritas Manresa:

A través de la seva pàgina web: www.caritasmanresa.cat

Per mail: caritasmanresa@caritasmanresa.cat

On trobar-los: