ANNA ANDREU

Double exclamation markAJORNAT FINS A NOVA DATA! El concert d'Anna Andreu previst pel 14 de juliol,  s'ajorna per baixa mèdica de la cantant no relacionada amb la Covid19.  S'està treballant en la programació de la nova data, de la qual informarem ben aviat.

A tothom que tingui entrada comprada, li servirà la mateixa entrada o se li retornaran els diners.

Agraïm la vostra comprensió!
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ANNA ANDREU 
ELS MALS COSTUMS

Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords, 2020), acompanyada de la  bateria Marina Arrufat i amb cançons i lletres preciosistes que parteixen d’una sola paraula, que troben la inspiració en les persones que l’envolten i o que parlen sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen.
En Anna Andreu trobem pinzellades d’una Maria de la Mar Bonet del segle XXI, però també una manera de contar històries més pròxima a la de Joan Miquel Oliver, d’una forma delicada i nua, que busca la senzillesa i la solidesa en els silencis i en les melodies.

* Els menors de 10 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència en la caixa de descripció en el moment de la compra

 • Lloc: Sala Gòtica de l'Hospital de Sant Andreu
 • Telèfon: +34 93 878 40 90
 • Correu electrònic: hola@manresa2022.cat
 • Dia:
  **Ajornat fins a nova data
 • Preu:
  Preu anticipat: 15€ / Preu taquilla: 18€
  * Els menors de 10 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència en la caixa de descripció en el moment de la compra
Comprar